fbpx Skip to main content
imao belgium®

Een innovatief merk van autoparfums

Wij ontwerpen, produceren en verkopen een assortiment geurproducten voor auto's:
- Geurkaart hanger
- Spray om te verstuiven
- Diffusers
- Geurdoekjes
De producten van imao parfums® combineren technologische innovatie met de traditionele knowhow van de Franse parfumerie.
Zodat je bij elke dagelijkse rit de wereld rondreist.

imao belgium®

Designed by French perfumers

imao belgium® geuren zijn ontworpen door creatieve Franse parfumeurs. Hun knowhow en creativiteit komen volledig tot uiting in hun creaties.

‘s Werelds mooiste bestemmingen zijn de inspiratiebron voor onze creatieve parfumeurs bij de ontwikkeling van deze geuren.

De innovatieve imao belgium® media maken onbeperkte creatie mogelijk: elke geur wordt getrouw en duurzaam gereproduceerd. Ons creatie- en productieproces is hetzelfde als dat van de grote parfumhuizen.

Elke geurcompositie is exclusieve eigendom van imao belgium®.

imao belgium®

Innovatie in de kern van de zaak

Ons onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium heeft innovatieve geurdragers ontwikkeld die de verspreiding van complexe en subtiele geuren op een standvastige en duurzame manier mogelijk maken.

Wij innoveren dagelijks om originele kwaliteitsproducten aan te bieden.

imao belgium®

Labels en certificaten

imao belgium® producten voldoen aan de laatste IFRA aanbevelingen en de Europese REACH verordening.

Het papier dat voor de verpakking van de geurkaartjes en de verstuivers wordt gebruikt, is FSC-gecertificeerd en bestaat deels uit gerecycleerde vezels. Dit milieukeurmerk garandeert de naleving van procedures voor een duurzaam bosbeheer.

De etikettering van onze producten wordt gevalideerd door Intertek.

imao belgium®

imao parfums® is ontstaan
in 2012 uit de samenkomst
van 3 mensen en 2 expertises

imao parfums® is ontstaan in 2012 uit de samenkomst van 3 mensen en 2 expertises
Enerzijds Maxime Caffon en Julie Naso, broer en zus, aan het hoofd van een Frans distributiebedrijf van parfums, gespecialiseerd in olfactorische technologieën.

Anderzijds Marc Giambrone, een doorgewinterde Belgische ondernemer met een uitgebreid distributienetwerk in Noord-Europa. Zijn expertise heeft sterk bijgedragen aan de commerciële en marketingontwikkeling van het merk.

Deze gepassioneerde ondernemers hebben een gemeenschappelijke visie: het creëren van een auto-parfummerk met innovatieve materialen en geuren die ontwikkeld worden door creatieve parfumeurs.