DE “NEUZEN”, ECHTE GEURVIRTUOZEN

By 19 septembre 2019 Nieuws

Parfum ontstond in de oudheid toen de Egyptenaren en Grieken essentiële oliën verbrandden. Tegenwoordig maakt parfum deel uit van onze schoonheidsroutines, maar is het tevens zeer aanwezig in ons dagelijks leven.

Voordat je van deze aangename geuren kunt genieten, moet je eerst weten hoe ze te creëren.

In de uitdrukking “neus” vinden we twee hoofdberoepen: de parfumeur-creëerder, die de formule zal uitwerken en meer dan 5000 verschillende parfums uit het hoofd kent! Vervolgens heb je de beoordelaar, die de neus zal helpen begrijpen wat de behoeften van de klant zijn.

In ons laboratorium in Grasse hebben we een team van professionals dat alle Imao-parfums maakt volgens eenzelfde proces. Hierdoor zijn al onze geuren authentiek!

Leave a Reply